Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Atrium Mall Arad vă invită vineri, 21 iunie 2019, ora 18, la deschiderea unui salon de fotografie cu titlul: ”CROMA(N)TISME”

La Sala de Expoziții de la Etajul 2 din Atrium Mall Arad vor fi prezentate 50 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră.

Cei 10 autori sunt: Adriana Buliga, Alexandru Streinu, Sorin Botizan, Călin Cândea, Ioan Decean, Marius Buță, Miriana Iolu, Diana Neamțu, Violeta Czeitler, Alexandru Gaboran. Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți arată puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum în acest domeniu sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Felicitări celor care au avut … curaj să arate publicului arădean fotografiile deosebite realizate până acum!

Cu ocazia acestui eveniment vor fi oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.

Afișul a fost conceput de colegul nostru Octavian Iolu.

Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din … tainele fotografiei.

Vă așteptăm !

Cu stimă,

Mircea O. Boran

Președinte

Asociația Foto Club Arad, fondat 1968

www.fotoclubarad.ro

tf. 0744863266