Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad vă invită miercuri, 26 februarie 2020, ora 18, la deschiderea unui salon de fotografie.

            La Sala Clio din Arad vor fi prezentate 53 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociația noastră.

            Cei 8 autori sunt: Carmen Cristina Băbuțău, Cristian Borod, Roxana Patricia Brescan, Alexandra Cosma, Denis Alin Dițoiu, Silviu Cristian Hăidăuțu, Eryka Tuska, Andrei Petru Vlad.

            Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți reflectă puțin și din personalitatea lor. Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Felicitări celor care au absolvit acest curs și care au avut … curaj să arate publicului arădean fotografiile realizate până acum!

            Cu ocazia acestui eveniment vor fi oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.

            Afișul a fost conceput de colega noastră Monica Szentes.

            Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți, editare imagine, precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din tainele fotografiei.

            Vă așteptăm !