Expun  Cerasela Ciorba și Paul Draga, membri activi ai Asociaţiei Foto Club Arad.

Cerasela Ciorba, 27 ani, grafician , a absolvit Facultatea de Design a Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad și este membru FCA de la finalul anului 2016. Iubește arta, fotografia, natura și călătoriile! În prezent este Vicepreşedintele asociaţiei.

Paul Draga, 27 ani, a absolvit Faultatea de Mecanică Auto a Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad și face parte din clubul nostru  din anul 2012. Iubește arta, fotografia, natura și călătoriile!

În expoziția pe care o vom vernisa la Atrium Mall Arad care este partenerul Foto Club Arad şi de această dată, dorim să vă arătăm mici fragmente din locurile vizitate de noi, imagini inedite din: România, Ungaria, Cehia și Slovenia. Am fost foarte plăcut impresionați de aceste locuri și cu siguranță vom reface cândva traseele. Chiar dacă am avut un program foarte încărcat, călătoriile au fost interesante, deoarece vremea a fost frumoasă  și am cules cadre minunate din locuri pe care nu le vom uita niciodată.

Pentru noi fotografia este o mare pasiune, a devenit o parte din viața noastră și dorim să o împărtășim publicului. Am vizitat niște locuri minunate,  care vor rămâne în primul rând în inimile noastre. Nu ne vom opri aici, ci vom încerca în fiecare an să ajungem în locuri nemaiîntâlnite de noi și mereu vom fotografia ceea ce ne va încânta pentru a arăta publicului ce lucruri minunate există în această lume.

 Această pasiune o avem în primul rând pentru noi, dar de ce să nu o împărtășim şi cu voi? Așadar vă așteptăm vineri,  17 august, ora 19, la  Sala de Expoziții  Atrium Mall Arad, Etaj 2, pentru a ne bucura împreună de fotografiile noastre.